Het bedrijf

 

Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging uit Sint-Oedenrode is al 60 jaar een professionele partner voor de levering, installatie, service en onderhoud van uw elektrische installaties in uw bedrijf of woning.

Van advies tot realisatie

Onze dienstverlening begint met een goede inventarisatie van uw behoeften. Dit vormt het vertrekpunt voor een uitgebreid en deskundig advies en een compleet ontwerp tot en met de realisatie en het beheer van uw technische installaties. 

Certificering

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw technische installaties gecertificeerd worden volgens de laatste normen die door de verzekeringsmaatschappijen en overheid verplicht wordt gesteld. Hieronder vindt u enkele links naar certificaten welke wij in bezit hebben.

  • VCA* 2008/5.1
  • BRL 6000:2005
  • SCIOS Scope 8 en Scope 10 keuringen
  • BORG Gecertificeerd Technisch Beveiligingsbedrijf
  • Branddetectiebedrijf, Erkend leveren

Showroom

Bezoek de moderne showroom van ons bedrijf om u op de hoogte stellen van de meest recente technieken en materialen op het gebied van elektro, automatiseringstrajecten, telematica, domotica en beveiliging. Maak hiervoor een afpraak met een van onze adviseurs.

Personeel

Onze medewerkers worden continue getraind en zijn altijd op de hoogte van de laatste materialen, technieken en mogelijkheden.

Algemene voorwaarden

Wij maken gebruik van de algemene voorwaarden van Techniek Nederland, voor zowel consumenten (AVIC) als bedrijven (ALIB). Indien gewenst zijn de algemene voorwaarden per mail op te vragen via onze standaard contactgegevens.

Privacyverklaring

Wij handelen conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt te allen tijde onze privacyverklaring raadplegen.

 

Een impressie

Het laatste nieuws

TVE Groep - Duiven

We hebben nog wat werk te verzetten, maar binnenkort zullen Forty Five en Reclamespecialisten, beide onderdeel van de TVE Groep, hun intrek nemen in het nieuwe bedrijfspand in Duiven. Het pand word...

Lees meer

Opgeleverd: Ingenhousz - Breda

Aan het Dr. Jan Ingen Houszplein bevindt zich de voormalige kweekschool annex klooster en internaat "St. Franciscus", welke later nog gebruikt is door Scholengemeenschap de Rooi Pannen. De voormali...

Lees meer

Opgeleverd: Basisschool "Het Mooiste Blauw"

In de nieuwbouwwijk in Nuenen-west kunnen de kinderen na de zomervakantie onbezorgd naar school, in de gloednieuwe basisschool genaamd "Het Mooiste Blauw". Het ontwerp van de school is geïnspi...

Lees meer